OVER ONS

PMU-Work Apply werd ruim 10 jaar geleden opgericht met als doel tijdelijke vacatures bij opdrachtgevers in te vullen. Dat was toen. De werkomgeving is veranderd en vraagt om een andere benadering. De flexibele schil is een belangrijke factor geworden voor bedrijven om veerkrachtig te kunnen zijn en mee te bewegen met veranderingen in de markt. Wij zijn daarbij graag uw gesprekspartner bij het oplossen van personele vraagstukken en het vinden van een goede balans tussen flexibel en vast personeel. Wij onderscheiden ons daarin door een persoonlijke aanpak en passie voor mens én organisatie. Onze opdrachtgevers zijn voornamelijk gevestigd in Noord-Holland en “Groot-Amsterdam”. Of het nu gaat om uitzenden, payrolling, werving & selectie of advies, als HR partner zijn we de regionale ondernemer en arbeidskrachten graag van dienst. Wij bemiddelen professionals die u in bepaalde situaties nodig heeft. Zowel zij als wij beschikken over gedegen kennis, jarenlange ervaring en de juiste opleiding. Vaak zien wij binnen de bedrijfsvoering een verschuiving, waarbij professionals ingezet worden met een brede blik zowel binnen als buiten de organisatie. De inspirerende bijdrage van onze professionals zorgt dan voor een snel en duurzaam resultaat. Zoekt u de beste professional voor uw organisatie, neem dan contact met ons op. Onze ervaren recruiters gaan dan specifiek voor u op zoek naar de juiste medewerker.

BEN JIJ OP ZOEK NAAR WERK EN WIL JE ONS TEAM KOMEN VERSTERKEN,
DAN ONTVANGEN WIJ JOUW C.V. PER MAIL.
MAIL
WAT DOEN WIJ

uitzenden


DETACHERING


WERVING & SELECTIE


POOLMANAGEMENT


TRAINING & ADVIES


EVENEMENTEN


WILT U  MEER INFORMATIE ONTVANGEN OVER
ONZE DIENSTEN OF WERKWIJZE?
CONTACT
OPLEIDINGEN
PMU-Work Apply verzorgt branche specifieke opleidingen en cursussen in eigen beheer. Voor haar relaties worden de opleidingen Bedrijfshulpverlening, EHBO, Computertraining, Omgaan met Agressie, Klantvriendelijkheid, etc. verzorgd om de kennis van het personeel te verbreden. Het opleidingsaanbod is divers en wordt indien nodig in samenwerking met onze businesspartners georganiseerd. Ons onderdeel opleidingen is een dynamisch onderdeel en wij passen ons opleidingsaanbod dan ook aan wanneer de markt daarom vraagt. Doordat wij flexibel zijn, zijn wij in staat snel voor u een opleiding op maat te verzorgen, waarbij de kwaliteit gewaarborgd blijft.
WERKGEVERS
PMU-Work Apply is intermediair op het gebied van tijdelijk personeel. Door onze ruime ervaring in de arbeidsbemiddeling heeft ons team van consulenten stevige kennis opgebouwd van de flexmarkt en de relevante wet-, en regelgeving. Deze kennis stelt ons in staat om een treffende situatieanalyse te maken.

Hier blijft het natuurlijk niet bij. PMU denkt met u mee, stelt vragen en draagt oplossingen aan. Alhoewel wij volgens een vastomlijnd concept werken zijn onze wervingsmethodes altijd maatwerk. U kunt dan ook bij ons terecht voor specialistische, grootschalige en flexibele werving. PMU gelooft in de kracht van een persoonlijke aanpak, pragmatische oplossingen en scherpe tarieven.
Image
Image
OP ZOEK NAAR WERK?
Bij PMU-Work Apply hebben we passie voor organisaties én voor mensen. Wij zijn ervan overtuigd dat menselijk kapitaal hetgeen is dat een organisatie succesvol maakt. Ons werk draait dan ook om mensen. Wij hebben oog voor het individu en stellen jou centraal. Wij zijn namelijk van mening dat een werknemer meer is dan alleen maar zijn laatste werkervaring.

Wanneer je je bij ons inschrijft gaan we met je in gesprek over wie je bent, wat je kunt, en wat je graag zou willen. We kijken naar de mogelijkheden en naar de toekomst. Ben je gedreven, enthousiast en benieuwd wat we voor elkaar kunnen betekenen? Dan nodigen we je graag uit om het online inschrijfformulier in te vullen. Een van onze recruiters neemt contact met je op voor een eerste kennismaking.
CERTIFICERING
PMU-Work Apply heeft het hoogwaardig en onafhankelijk betrouwbaarheidskeurmerk ontvangen van de Stichting Normering Arbeid. Een tweejaarlijkse screening door een onafhankelijk instituut garandeert de betrouwbaarheid van ons bureau. Wij zijn NEN 4400-1 gecertificeerd. Deze norm is opgesteld door werkgevers-, werknemersverenigingen en certificerende instellingen in nauwe samenwerking met de overheid en heeft als doel opdrachtgevers beter te beschermen tegen fraude. Deze norm stelt strenge eisen aan de personeels- en loonadministratie. Wij zijn volwaardig lid van de ABU (Algemene Bond Uitzendondernemingen). Wij hebben de belangen van werknemers en werkgevers duidelijk voor ogen en garanderen met dit lidmaatschap zekerheid, kwaliteit en financiële betrouwbaarheid. Leden van de ABU worden regelmatig gecontroleerd door een onafhankelijke instantie. Deze certificerende instelling controleert op toepassing van wetgeving en op toepassing van de CAO voor uitzendkrachten.

Image
ABU
De Algemene Bond Uitzendondernemingen (ABU) is dé vertegenwoordiger van ondernemingen in de uitzendbranche en flexbranche.

Image
DE NORM
Het SNA-keurmerk is het keurmerk voor de uitzendsector en aannemers van werk en is ontwikkeld om de risico’s van inleners van arbeid en opdrachtgevers van werk te beperken.


SOCIAL MEDIA

Image Image Image Image Image Image Image

KOM IN CONTACT
Gorslaan 46
1441 RG Purmerend
T: 0299 417 171
E: info@pmuworkapply.nl


Image