OVER ONS

PMU Security Services is uw partner in beveiliging. Wij vinden het belangrijk om een langdurige relatie met u op te bouwen, om zo de best mogelijke ondersteuning te bieden. Onze missie is het leveren van beveiliging op het hoogste niveau. Onze toegevoegde waarde komt tot uiting in de focus op de opdrachtgever, de verantwoordelijkheid voor de diensten en de bevlogen medewerkers die we leveren.PMU Security Services staat bekend om: flexibiliteit, korte lijnen en afspraak is afspraak.
Wij bieden: • Opdrachtgevers een totaaloplossing voor al hun beveiligingsproblemen tegen verantwoorde tarieven.
• Medewerkers een plezierige en uitdagende werkomgeving.
Het belangrijkste waar het om draait in de beveiliging zijn natuurlijk onze medewerkers, die continu over u en uw eigendommen waken. Essentieel voor u is dat de juiste mensen voor de juiste taken worden ingezet. Onze medewerkers worden in goed overleg met u op de juiste capaciteiten gescreend. Wij adviseren bedrijven en organisaties op het gebied van beveiliging en dienstverlening in al haar facetten: waarbij we de nadruk leggen op het ontzorgen van onze klanten en het verlenen van gastheerschap. Daarnaast hebben wij met ons vaste team van specialisten, jarenlange ervaring op het gebied van het beveiligen van evenementen.

PMU SECURITY SERVICES KAN DE VOLGENDE DIENSTEN LEVEREN

Alarm-
opvolging

Bouw-
beveiliging

Brand-
wachten

Evenementen-
beveiliging

Hotel-
security

Object-
beveiliging

Receptie-/
Baliemedewerkers

Security
Hosts

Zorgbeveiliging

Persoonsbeveiliging

Chauffeursdiensten

Observatie

profiling

Service-
medewerkers

Verkeers-
regelaarsKERNWAARDEN PMU SECURITY SERVICES: INTEGRITEIT, KWALITEIT, CONTINUÏTEIT EN FLEXIBILITEIT

Wij stellen hoge eisen aan onze medewerkers: zij worden hierop zorgvuldig geselecteerd, gecontroleerd en geïnstrueerd zodat zij hun functie naar volle tevredenheid kunnen uitvoeren.

Image
Image
TOEGANGSCONTROLE EN REGISTRATIE
Door toegangscontrole en registratie uit te laten voeren door een gecertificeerde beveiliger zorgt u ervoor dat u altijd weet wie er in uw pand aanwezig is. Zo houdt u ongewenste gasten buiten, uiteraard worden gewenste bezoekers gastvrij ontvangen. Door de toegangscontrole van PMU Security Services heeft u in geval van een calamiteit altijd in beeld hoeveel personen zich in uw pand bevinden.
BHV
Alle beveiligers van PMU Security Services beschikken over een BHV certificaat. Met onze objectbeveiliging heeft u dus ook te allen tijde een gecertificeerde BHV’er in huis. Onze beveiligers kunnen u helpen met alle aspecten van bedrijfshulpverlening, voor zowel medische zaken als brandveiligheid.
Image

OPEN- EN SLUITRONDES

Op afgesproken tijden opent en sluit de beveiliger het gebouw. Hierbij draagt hij zorg voor alle aspecten van het afsluiten. Hij controleert bij opening en sluiting het volledige pand en terrein.CONTROLERONDES

Bij open- en sluitrondes controleert de beveiliger het volledige pand en terrein. Naast deze controlerondes kan het ook nodig zijn om op vaste tijden een ronde in te plannen. De controlerondes worden uitgevoerd op door u bepaalde tijdstippen, hierin kan PMU Security Services u adviseren. In overleg met u bekijken onze adviseurs de noodzaak voor deze preventieve controles.


WILT U MEER INFORMATIE ONTVANGEN OVER
ONZE DIENSTEN OF WERKWIJZE?
CONTACT
SLEUTELBEHEER
Sleutelbeheer omvat het innemen en uitreiken van belangrijke sleutels. De beveiliger houdt bij wie beschikt over welke sleutel. Zo is het duidelijk wie in de belangrijke, afgesloten ruimtes in uw pand kunnen komen. In het sleutelplan wordt geïnventariseerd wat de regels zijn over de specifieke sleutels. De beveiliger kan hier vervolgens mee aan de slag om de sleuteluitgifte te beheren, te rapporteren en om te zorgen dat de sleutels tijdig weer worden ingeleverd. U bepaalt de randvoorwaarden van uw sleutelbeleid en de beveiliger van PMU Security Services voert het op een juiste manier uit.
OBJECTBEVEILIGING
Onze objectbeveiliging ondersteunt uw bedrijf op verschillende vlakken en kan ingezet worden tijdens kantooruren, maar ook 24/7 beveiliging is mogelijk. Wij inventariseren uw wensen en bieden een oplossing op maat. Bel voor een gratis en vrijblijvend gesprek met 0299-417171 of vraag online een offerte aan. Het exacte takenpakket wordt samen met u opgesteld in een op maat gemaakt beveiligingsplan.
Image

Gastvrije en effectieve objectbeveiliging

Objectbeveiligers zijn vaak het eerste aanspreekpunt bij uw bedrijf. Naast het garanderen van de veiligheid van uw personeel en uw pand is het dus van belang dat de beveiliger gastvrij optreedt als gastheer naar uw bezoekers. De beveiligers van PMU Security Services bieden een balans tussen gastvrijheid en goede beveiliging.Waarom objectbeveiliging

Inbraak, brand en ongewenste gasten kunnen zeer vervelende gevolgen hebben voor uw bedrijf. PMU Security Services minimaliseert voor u het risico hierop. Samen met u stellen wij een beveiligingsplan op waarbij de veiligheid van uw object prioriteit heeft. Uiteraard zullen onze beveiligers handelen naar de taak die zij opgedragen krijgen als onderdeel van uw totale beveiligingsbeleid.


EEN GRATIS VRIJBLIJVENDE OFFERTE

PMU Security Services kijkt bij de offerte naar uw wensen en behoeften op het gebied van beveiliging. Een offerte aanvragen is geheel gratis en vrijblijvend. Na aanvraag ontvangt u binnen 24 uur een offerte op maat. Voor meer informatie kunt u bellen met 0299-417171 of u kunt direct online een offerte aanvragen.


SOCIAL MEDIA

ImageImageImageImageImageImageImage

KOM IN CONTACT
Gorslaan 46
1441 RG Purmerend
T: 0299 417 171
E: info@pmusecurity.nl


Image
ND 5190